foto kt   foto kp
Kéner Tamás   Kovács Péter
Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.   Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A 2K Studio Építészirodát 2001-ben alapítottuk Budapesten. Alapítása óta foglalkozunk építészeti, belsőépítészeti tervezéssel. Az évek során szerzett rengeteg tapasztalat mellett mindig megőriztük a fiatalos kreativitást, a minőségi munka iránti elkötelezettségünket. Célunk, hogy megbízóink - érkezzenek akár a magán, akár az üzleti szférából - olyan partnerre találjanak bennünk, akire a tervezési folyamat teljes ideje alatt nyugodtan rábízhatják magukat, aki rugalmas és professzionális szolgáltatást nyújt, szem előtt tartja a gazdaságossági szempontokat, ugyanakkor kiemelten kezeli az építészeti minőséget. Építészként és gyakorló családapaként egyaránt fontosnak tartjuk a fenntartható gondolkodást, az energiahatékonyságot, és a megújuló energiaforrások használatát, mert hitünk szerint mindannyian felelősséggel tartozunk a jövő generációkért.

Építészet

Az építészeti tervezés során ügyfeleinknek segítséget nyújtunk a projekt teljes hosszában: akár a telek kiválasztásától az építkezés műszaki felügyeletéig. A tervek, látványtervek mellett igény esetén virtuálisan bejárható épületmodellel segítjük ügyfelünket a tervezési döntéseiben. Tapasztalt gépész és elektromos csapatunk költség-haszon elemzéssel támogatja a leggazdaságosabb gépészeti rendszer kiválasztását. A szoros együttműködéssel biztosítható, hogy az épület határidőre és költségkereten belül maradva elkészülhessen.

Belsőépítészet

Életünk nagyobbik részét zárt terekben töltjük, ezért fontos, hogy ezek a terek milyen hatást gyakorolnak ránk mind fizikailag, mind érzelmileg. A belsőépítészeti tervezés során a megbízói igényeket és a funkcionalitást szem előtt tartva alakítjuk ki a tereket, melyeket a tradícionális és high-tech anyagok használata, a fények és színek játéka kelt életre.

Látványtervezés

Fontosnak tartjuk, hogy elképzeléseinket minél közvetlenebb módon átadhassuk ügyfeleinknek. Mivel a tervezés az elejétől 3 dimenzióban történik, az ügyfeleink folyamatosan figyelemmel kísérhetik a projektek végső megjelenését, a tervezési folyamat laikusok számára is interaktívvá válik. Saját tervezésű munkáink mellet foglalkozunk egyéb - akár városi léptékű - tervek fotórealisztikus látványtervi feldolgozásával is.